madkundskabsforum - logo
  • Læremidler
    • Viden om
    • Råvarer
    • Madlavning med omtanke
    • Opskrifter
    • Vidste du, at ...
  • Ernæring
    • Ernæring og sundhed
    • De officielle Kostråd
    • Makronæringsstoffer og energi
    • Mikronæringsstoffer
    • Kødets ernæringsmæssige betydning
    • Køds rolle i kosten
  • Madlavning
    • Fakta om tilberedning
    • Mad og bæredygtighed
    • Madspild
    • Smag
    • Sådan gør du – tips og tricks
    • Udskæringer
  • Om fødevarer
    • Fødevareproduktion
    • Mærkning af fødevarer
  • Hygiejne
  • Aktiviteter
    • GoCook smagekassen
    • Gårdbesøg og ekskursion
    • ½ gris - udskæring og anvendelse
    • Kødets Gang
    • Madkulturen
    • Madskoler
    • Smagens Dag
    • Sunde Børn
    • Åbent Landbrug
  • Kontakt
    • Nyhedsbrev
  • madkundskabsforum
  • Læremidler
  • Madlavning med omtanke
  • Plakater

Plakater

Download materialerne her:

Emne 2: God hygiejne i køkkenet - De fire huskeregler - 1-side (pdf)

Emne 2: God hygiejne i køkkenet - De fire huskeregler - 4-sider (pdf)

 

Emne 3: Mærkninger og holdbarhed - De fire sansetrin - 1-side (pdf)

Emne 3: Mærkninger og holdbarhed - De fire sansetrin - 4-sider (pdf)

Emne 3: Mærkninger og holdbarhed - De fire sansetrin - flowchart (pdf)

Emne 3: Mærkninger og holdbarhed - Et madsnedigt spil (pdf)

 

Emne 4: Konservering - Indret dit køleskab (pdf)

 

Emne 5: Bæredygtig udvikling - Ressourcer med omtanke (pdf)

 

 

Madkundskabsforum

Landbrug & Fødevarer F.m.b.A
Axelborg, Axeltorv 3
DK-1609 - København V

Telefon: 33 39 40 00
madkundskabsforum@lf.dk

Organisationen

Kontakt
Tilmeld dig nyhedsbrev
Copyright
Cookiepolitik

lf-logo