madkundskabsforum - logo
  • Læremidler
    • Viden om
    • Råvarer
    • Madlavning med omtanke
    • Opskrifter
    • Vidste du, at ...
  • Ernæring
    • Ernæring og sundhed
    • De officielle Kostråd
    • Makronæringsstoffer og energi
    • Mikronæringsstoffer
    • Kødets ernæringsmæssige betydning
    • Køds rolle i kosten
  • Madlavning
    • Fakta om tilberedning
    • Mad og bæredygtighed
    • Madspild
    • Smag
    • Sådan gør du – tips og tricks
    • Udskæringer
  • Om fødevarer
    • Fødevareproduktion
    • Mærkning af fødevarer
  • Hygiejne
  • Aktiviteter
    • GoCook smagekassen
    • Gårdbesøg og ekskursion
    • ½ gris - udskæring og anvendelse
    • Kødets Gang
    • Madkulturen
    • Madskoler
    • Smagens Dag
    • Sunde Børn
    • Åbent Landbrug
  • Kontakt
    • Nyhedsbrev
  • madkundskabsforum
  • Aktiviteter
  • Gårdbesøg og ekskursion

Gårdbesøg og ekskursion

Hvor kommer maden fra? Tag på ekskursion og find svaret sammen med din klasse - alle tilbud er gratis!

  • Gård og virksomhedsbesøg

    Flere hundrede landmænd og en række fødevarevirksomheder giver dig mulighed for at flytte undervisningen ud, hvor maden kommer fra.
    Find en gård eller virksomhed, der tager imod besøg.

  • gårdbesøg

    Gårdbesøg

    Gårdbesøg er et gratis tilbud til alle klassetrin. Der kan downloades eller bestilles gratis materialehæfter, tilpasses de forskellige klassetrin.

  • Spor i landskabet

    Vandrestier gennem marker, skove eller enge - steder som ellers ikke er tilgængelige. Nogle spor har fokus på økologi, eller friluftsliv, mens der på andre er mulighed for at plukke bær og frugter.

  • Åbent Landbrug

    Hvert år den 3. søndag i september inviterer landmænd over hele Danmark til Åbent Landbrug.

  • sofari

    Sofari

    Tag en søndag på landet og oplev det økologiske griseliv.

  • økodag

    Økodag

    Økodag er en forårsfest, hvor øko-køer kommer på græs for første gang efter en lang vinter i stalden.

Madkundskabsforum

Landbrug & Fødevarer F.m.b.A
Axelborg, Axeltorv 3
DK-1609 - København V

Telefon: 33 39 40 00
madkundskabsforum@lf.dk

Organisationen

Kontakt
Tilmeld dig nyhedsbrev
Copyright
Cookiepolitik

lf-logo