madkundskabsforum - logo
  • Læremidler
    • Viden om
    • Råvarer
    • Madlavning med omtanke
    • Opskrifter
    • Vidste du, at ...
  • Ernæring
    • Ernæring og sundhed
    • De officielle Kostråd
    • Makronæringsstoffer og energi
    • Mikronæringsstoffer
    • Kødets ernæringsmæssige betydning
    • Køds rolle i kosten
  • Madlavning
    • Fakta om tilberedning
    • Mad og bæredygtighed
    • Madspild
    • Smag
    • Sådan gør du – tips og tricks
    • Udskæringer
  • Om fødevarer
    • Fødevareproduktion
    • Mærkning af fødevarer
  • Hygiejne
  • Aktiviteter
    • GoCook smagekassen
    • Gårdbesøg og ekskursion
    • ½ gris - udskæring og anvendelse
    • Kødets Gang
    • Madkulturen
    • Madskoler
    • Smagens Dag
    • Sunde Børn
    • Åbent Landbrug
  • Kontakt
    • Nyhedsbrev
  • madkundskabsforum
  • Aktiviteter
  • Madkulturen

Madkulturen

Madkulturens vision er ’Bedre mad til alle’. Det løfte fortæller, hvorfor Madkulturen er sat i verden – nemlig at gøre bedre råvarer, madlavning og måltider tilgængelige for alle uanset alder, indkomst, social baggrund og geografisk placering.

Læs mere om Madkulturen.

  • Børn på madkamp

    Madkamp

    Et fællesskab for madkundskab med fokus på en eksperimenterende og elevdeltagende tilgang, som vil styrke elevernes interesse for mad og måltider.

  • Børn på madlejr

    MADlejr

    Madlejerskoler målrettet skoleklasser på 6.-7. klassetrin med fokus på mad, måltid, natur og bevægelse.

  • Børn på madværksted

    Madværksted

    Børnebørnenes madværksted er madkurser for børn og bedsteforældre. Madkurset byder på hyggeligt samvær og nye madoplevelser. Læs mere om Børnebørnenes madværksted i samarbejde med Hjerteforeningen.

Madkundskabsforum

Landbrug & Fødevarer F.m.b.A
Axelborg, Axeltorv 3
DK-1609 - København V

Telefon: 33 39 40 00
madkundskabsforum@lf.dk

Organisationen

Kontakt
Tilmeld dig nyhedsbrev
Copyright
Cookiepolitik

lf-logo