madkundskabsforum - logo
  • Læremidler
    • Viden om
    • Råvarer
    • Madlavning med omtanke
    • Opskrifter
    • Vidste du, at ...
  • Ernæring
    • Ernæring og sundhed
    • De officielle Kostråd
    • Makronæringsstoffer og energi
    • Mikronæringsstoffer
    • Kødets ernæringsmæssige betydning
    • Køds rolle i kosten
  • Madlavning
    • Fakta om tilberedning
    • Mad og bæredygtighed
    • Madspild
    • Smag
    • Sådan gør du – tips og tricks
    • Udskæringer
  • Om fødevarer
    • Fødevareproduktion
    • Mærkning af fødevarer
  • Hygiejne
  • Aktiviteter
    • GoCook smagekassen
    • Gårdbesøg og ekskursion
    • ½ gris - udskæring og anvendelse
    • Kødets Gang
    • Madkulturen
    • Madskoler
    • Smagens Dag
    • Sunde Børn
    • Åbent Landbrug
  • Kontakt
    • Nyhedsbrev
  • madkundskabsforum
  • Madlavning
  • Udskæringer

Udskæringer

Herunder finder du link til beskrivelser af udskæringer af and, gris, kylling, okse og kalv. Til hver udskæring er en beskrivelse af en grundtilberedning, som kan indgå i forskellige opskrifter med forskelligt tilbehør. 

  • And

    De viste udskæringer af and har de anbefalede navne og specifikationer.

  • Gris

    De viste udskæringer af gris har de anbefalede navne og specifikationer.

  • Kylling

    De viste udskæringer af kylling har de anbefalede navne og specifikationer.

  • Kalv

    De viste udskæringer af kalv har de anbefalede navne og specifikationer.

  • Okse

    De viste udskæringer af okse har de anbefalede navne og specifikationer.

Madkundskabsforum

Landbrug & Fødevarer F.m.b.A
Axelborg, Axeltorv 3
DK-1609 - København V

Telefon: 33 39 40 00
madkundskabsforum@lf.dk

Organisationen

Kontakt
Tilmeld dig nyhedsbrev
Copyright
Cookiepolitik

lf-logo