madkundskabsforum - logo
  • Læremidler
    • Viden om
    • Råvarer
    • Madlavning med omtanke
    • Opskrifter
    • Vidste du, at ...
  • Ernæring
    • Ernæring og sundhed
    • De officielle Kostråd
    • Makronæringsstoffer og energi
    • Mikronæringsstoffer
    • Kødets ernæringsmæssige betydning
    • Køds rolle i kosten
  • Madlavning
    • Fakta om tilberedning
    • Mad og bæredygtighed
    • Madspild
    • Smag
    • Sådan gør du – tips og tricks
    • Udskæringer
  • Om fødevarer
    • Fødevareproduktion
    • Mærkning af fødevarer
  • Hygiejne
  • Aktiviteter
    • GoCook smagekassen
    • Gårdbesøg og ekskursion
    • ½ gris - udskæring og anvendelse
    • Kødets Gang
    • Madkulturen
    • Madskoler
    • Smagens Dag
    • Sunde Børn
    • Åbent Landbrug
  • Kontakt
    • Nyhedsbrev
  • madkundskabsforum
  • Madlavning
  • Sådan gør du – tips og tricks

Sådan gør du – tips og tricks

  • 600 gram frugt og grønt

    Hvor meget fylder 600 g frugt og grønt?

  • Sådan tilbereder du den perfekte culotte

    Sådan tilbereder du den perfekte culotte

  • Sådan skal culottestegen skæres

  • Hakkebøf på pande

    Sådan steger du den ultimative hakkebøf

  • Hvilken temperatur skal kødet have?

  • Sådan parterer du en kylling i børnehøjde

    Sådan parterer du en kylling i børnehøjde

  • Gryde i kog

    Sådan sparer du energi under madlavningen

  • Sådan steger du en saftig bøf

    Sådan steger du en saftig bøf

  • Stegning af koteletter

    Stegning af koteletter

  • Sådan steger du kyllingefiletterne

    Sådan steger du kyllingefiletterne med børnenes hjælp

  • Sådan tilbereder du en svinemørbrad

    Sådan tilbereder du en svinemørbrad

Madkundskabsforum

Landbrug & Fødevarer F.m.b.A
Axelborg, Axeltorv 3
DK-1609 - København V

Telefon: 33 39 40 00
madkundskabsforum@lf.dk

Organisationen

Kontakt
Tilmeld dig nyhedsbrev
Copyright
Cookiepolitik

lf-logo