madkundskabsforum - logo
  • Læremidler
    • Viden om
    • Råvarer
    • Madlavning med omtanke
    • Opskrifter
    • Vidste du, at ...
  • Ernæring
    • Ernæring og sundhed
    • De officielle Kostråd
    • Makronæringsstoffer og energi
    • Mikronæringsstoffer
    • Kødets ernæringsmæssige betydning
    • Køds rolle i kosten
  • Madlavning
    • Fakta om tilberedning
    • Mad og bæredygtighed
    • Madspild
    • Smag
    • Sådan gør du – tips og tricks
    • Udskæringer
  • Om fødevarer
    • Fødevareproduktion
    • Mærkning af fødevarer
  • Hygiejne
  • Aktiviteter
    • GoCook smagekassen
    • Gårdbesøg og ekskursion
    • ½ gris - udskæring og anvendelse
    • Kødets Gang
    • Madkulturen
    • Madskoler
    • Smagens Dag
    • Sunde Børn
    • Åbent Landbrug
  • Kontakt
    • Nyhedsbrev
  • madkundskabsforum
  • Læremidler
  • Madlavning med omtanke
  • Arbejdsark

Arbejdsark

Download materialerne her:

Emne 1: Hvad er virus og bakterier?

Bakterier - former funktioner og fine navne (pdf)

Kommunikation om mad og bakterier (pdf)

Tjek på temperaturen (pdf)

 

Emne 2: God hygiejne i køkkenet

Spørgsmål og svar om bakterier og hygiejne (pdf)

 

Emne 3: Mærkninger og holdbarhed

Et madsnedigt spil (pdf)

Mærkningsjagten (pdf)

Sans din mad (pdf)

Stop madspild-opskrifter (pdf)

 

Emne 4: Konservering

Forsøg med eddike (pdf)

Forsøg med opvarmning (pdf)

Forsøg med salt og agurk (pdf)

Forsøg med salt og gær (pdf)

Forsøg med sukker (pdf)

Indret dit køleskab (pdf)

Opskrift - -marmelade (pdf)

Opskrift - surkål (pdf)

Opskrift - syltede rødløg (pdf)

Opskrift - tomatsuppe (pdf)

Varedeklarationsskabeloner (pdf)

Vores deklaration (pdf)

 

Emne 5: Bæredygtig udvikling

Er retten i sæson (pdf)

Et bæredygtigt måltid (pdf)

Opskrift - cannelloni (pdf)

Opskrift - grønkålssalat (pdf)

Opskrift - kornotto med svampe (pdf)

Opskrift - ratatouille (pdf)

Opskrift - rødbedetærte (pdf)

Opskrift - rodfrugter med fisk (pdf)

Ressourcer med omtanke (pdf)

 

Madkundskabsforum

Landbrug & Fødevarer F.m.b.A
Axelborg, Axeltorv 3
DK-1609 - København V

Telefon: 33 39 40 00
madkundskabsforum@lf.dk

Organisationen

Kontakt
Tilmeld dig nyhedsbrev
Copyright
Cookiepolitik

lf-logo