Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.madkundskabsforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Hvad optager børn i forhold til mad, sundhed, klima og meget mere?

Børnene på Landbrug & Fødevarers Madskoler, som afholdes hvert år landet over, har stillet en masse interessante spørgsmål om mad, klima og sundhed. Vi har samlet disse spørgsmål og svarene på dem her.

Madskolebørnenes spørgsmål er udtryk for det, der optager børn i alderen 8-12 år. De udtrykker det, der bekymrer dem, undrer dem eller det, de gerne vil have en forklaring på. Spørgsmålene er et godt udgangspunkt for diskussion af en række emner fra bakterier i mad, kogning af kartofler til hvorfor det er en god idé at spise morgenmad. Med svarene er underviseren godt rustet til at øge elevernes viden og indsigt inden for kompetenceområderne Mad og sundhed og Fødevarebevidsthed.

Se spørgsmål og svar her.