Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.madkundskabsforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

7 opskrifter med kødsovs

Materialet om kødsovs og den tilhørende lærervejledning er udarbejdet af Kirsten Marie Pedersen, som har en lang erfaring i at udarbejde læremidler til undervisningen i hjemkundskab.

Den samme kødsovs kan bruges til 7 forskellige retter, og med den tilhørende lærevejledning er det nemt at gå i gang. Hvis du ønsker det, kan du erstatte det hakkede svinekød med hakket okse- eller kyllingekød.

Opskrifterne er punktvis opbygget, der er taget hensyn til antal ingredienser, portionsstørrelser og tidsforbrug og alle opskrifter er næringsberegnede. Der kan således også arbejdes med kost og ernæring, næringsstoffer og næringsberegning i undervisningen.

Se materialet her: 

Lærervejledning (pdf)

Opskrifter (pdf)