Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.madkundskabsforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Kyllingeunderlår

Vægt:
Varierende fra 60-135 g. Gennemsnitsvægt ca. 70 g
Rå: 60 % kød, 5 % skind/fedt og 35 % ben

Fedtindhold i 100 gram:
8 g – andre 6 g
Fedtindholdet er baseret på virksomhedernes egne analyser og kan ses på næringsdeklarationen.

Stegning i ovn
6-8 kyllingelår
Salt og peber

Tilberedningstid: ca. 45 minutter
Stegesvind: ca. 15 %

Krydr lårene med salt og peber.
Læg dem på bagepapir på en bageplade eller i et ovnfast fad.
Stil dem i en kold ovn. Tænd ovnen på 225 grader og steg dem ca. 40 minutter til de er gennemstegte. Vend dem evt. 1-2 gange undervejs i stegningen. Stik en urtekniv i kødet, hvor det er tykkest. Kødsaften skal være klar ved benene. Eller stil dem i en varm ovn ved 200 grader og steg dem ca. 30 minutter.

Stegning på grill
Grilles 15-20 minutter ved middelhøj varme. Vend dem jævnligt. Tjek om de er gennemstegte: se under stegning i ovn.

Tips
Lårene kan vendes i
- fintrevet parmesan og paprika blandet med salt og peber
- kokosmel, salt og peber
- knuste cornflakes, evt. tandoori, salt og peber
- teryiaki, lime, sesamfrø, salt og peber