Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.madkundskabsforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Energibevidst tilberedning

Gode råd til energibevidst tilberedning af din mad:

  • Køb ikke mere ind end du får brugt
  • Lav gerne mad til flere dage
  • Brug rester i madpakker, aftensmad mv. næste dag
  • Steg og kog ikke længere tid end nødvendigt
  • Steg og kog ikke ved højere temperatur end nødvendigt
  • Varm evt. vand til kogning i el-kedel
  • Vælg enkle retter uden brug af for mange gryder og pander
  • Sæt retten i kold ovn hvis stegetiden er længere end ½ time
  • Sæt flere ting i ovnen ad gangen
  • Udnyt eftervarmen fra ovnen
  • Brug kun ovnen, når det er nødvendigt
  • Undgå madspild

 

Se også...