Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.madkundskabsforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Mørt og ikke tørt - stegning af kød

Materialet ”Mørt og ikke tørt – stegning af kød” er udarbejdet af Hanne Birkum Petersen, som har en lang erfaring i at udarbejde læremidler til undervisningen i hjemkundskab.

Materialet består af lærervejledning, basisark, temaark og en række PowerPoint-præsentationer.
Lærervejledningen indeholder en gennemgang af materialets mål og anvendelse samt forslag til undervisningsforløb.

Temaarkene

  • Steg kød rigtigt
  • Kød og smag
  • Kød og hygiejne
  • Sund med kød

Materialet kommer omkring de væsentlige aspekter ved tilberedning af kød, kød og grundsmagene, spisekvalitet, god køkkenhygiejne og kødets plads i en sund og varieret kost.

De indeholder elevopgaver, stegeøvelser og opskrifter og opmuntrer til kreativitet og nytænkning.

Se materialet her:

Lærervejledning (pdf)

Basisark (pdf)

Temaark

Steg kød rigtigt (pdf)

Kød & smag (pdf)

Kød og hygiejne (pdf)

Sund med kød (pdf)

PowerPoint-præsentationer

Steg kød rigtigt (ppt)

Kød & smag (ppt)

Kød og hygiejne (ppt)

Sund med kød (ppt)

Basisark (ppt)