
Mørt og ikke tørt - stegning af kød
Materialet ”Mørt og ikke tørt – stegning af kød” er udarbejdet af Hanne Birkum Petersen, som har en lang erfaring i at udarbejde læremidler til undervisningen i hjemkundskab.
Materialet består af lærervejledning, basisark, temaark og en række PowerPoint-præsentationer.
Lærervejledningen indeholder en gennemgang af materialets mål og anvendelse samt forslag til undervisningsforløb.
Temaarkene
- Steg kød rigtigt
- Kød og smag
- Kød og hygiejne
- Sund med kød
Materialet kommer omkring de væsentlige aspekter ved tilberedning af kød, kød og grundsmagene, spisekvalitet, god køkkenhygiejne og kødets plads i en sund og varieret kost.
De indeholder elevopgaver, stegeøvelser og opskrifter og opmuntrer til kreativitet og nytænkning.
Se materialet her:
Lærervejledning (pdf)
Basisark (pdf)
Temaark
Steg kød rigtigt (pdf)
Kød & smag (pdf)
Kød og hygiejne (pdf)
Sund med kød (pdf)
PowerPoint-præsentationer
Steg kød rigtigt (ppt)
Kød & smag (ppt)
Kød og hygiejne (ppt)
Sund med kød (ppt)
Basisark (ppt)