Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.madkundskabsforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Eksperimenterende bageforløb

Eleverne skal, gennem praktisk, eksperimenterende og teoretisk arbejde, opnå færdigheder, der giver mulighed for at udvikle æstetiske– og håndværksmæssige erfaringer, med fokus på bagning af brød.

Formålet med det eksperimenterende bageforløb er, at eleverne gennem praktisk, eksperimenterende og teoretisk arbejde opnår færdigheder og kundskaber, der giver mulighed for at udvikle æstetiske– og håndværksmæssige erfaringer. Eleverne skal blive i stand til at sætte ord på smagsoplevelser og stifte bekendtskab med opskriftgenren samt bruge fantasien til at eksperimentere med egne opskrifter.
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af GItte Westerdahl og Helle Ramfeldt, Skottegårdsskolen.

Download lærervejledning

Download kvalitetsskema